Тандырные пештер: түрлері және ерекшеліктері. - Мақалалар | Vagonka.kz
  1. Тандырные пештер: түрлері және ерекшеліктері.

Тандырные пештер: түрлері және ерекшеліктері.

Тариф сатып алу
Есікті үшін монша мен сауналар шыны 190*70 см

Есікті үшін монша мен сауналар шыны 190*70 см

29 500 Теңге
Науқанның соңына дейін:
2 7 күн
Кім бізді жақсы көреді побаловать өзінің туысқандары немесе достары бірегей, дәмді және ерекше тағам? Бірақ кім – онда ойланып жатырмыз, ол, көбінесе, шедевры кулинарии туады қоймады жылғы жаңа піскен өнімдерді, түрлі қосындылар мен дәмдеуіштер, добавляющих ерекше реңктер дәм тағамдар, ыдыс-аяқ, олар дайындала!

Бүгін іс жүзінде әрбір саяжайда орнына обыденных мангал жиі кездестіруге болады деп аталатын керамикалық тандыр. Бұл печка - жаровня, зародившиеся кезде – онда Шығыста, болып табылады тамаша балама қазіргі заманғы мангалам және барбекю. Дайындалады тандыр бірі чистейшей экологиялық каолинді балшық, ақ түсті, ал азық-түлік дайындайды, олар арқылы жар қызған қабырғаларының. Оның үстіне көптеген тандырные печки болып табылады сәл ма емес, өнер туындысы, өйткені олардың беті декорируется таңдаулы соғылған элементтері, ою-өрнектерімен, түрлі фигурками немесе тіпті позолотом, бұл олардың неотразимыми көз және жүрек иесі. Үлкен сұранысқа ие, олар пайдаланады " территоиии ТМД елдері мен Қазақстанда сол да!

Бұл чудодейственный ыдыс, дайындалады вкуснейший суши, балық, тауық, көкөністер, әрине, атақты тандырные шелпек. Азық-түлік мұндай печке дайындалады есебінен ыстық қызған қабырғаларының, ал температура стеночках ішіндегі печки-ке дейін жетеді, 400 градус! Тандыр кездестіруге болады ғана емес, қала сыртындағы коттеджах емес, мейрамханаларда және хлебопекарнях.

Сатып алуға осындай печку кез келген мамандандырылған маркете Алматы, Шымкент, Қарағанды, Астана және өзге де қалаларда, онда олардың бағасы мөлшеріне байланысты, күрделілігі дизайн және өндірушінің. Көп көңіл тартады керамикалық тандыр Амфора байланысты өз колоритного ресімдеу, сапасын және функционалдылығын.

ТҮРЛЕРІ ЖӘНЕ ПАЙДАЛАНУ ПРИНЦИПТЕРІ ТАНДЫРОВ.

Барлық тандыр болып бөлінеді мынадай түрлері:

Стационарлық тандыр (жер үсті) « бұл агрегаттар құрылатын кірпіш немесе балшық, осьтік орналасуы көлденең немесе тігінен.
Бұл крупногабаритная конструкциясы, сыртқы бар нысаны полусферы белгіленетін негізі іргетас.

Тасымалданатын тандыр (мобильді) « бұл қазіргі заманғы модификациясы осы печки, онда конструкция болып табылады ірі кувшином саздан немесе құрылғымен ішінен шамотты саз балшықты қосымша жиі металдан жасалған. Мысалы: скрытык ілмектер немесе қапсырма шегелер дял ілуге тамақтан, қаламдар, жиектеу, аяқтары және т.

Жер тандыр « бұл өте күрделі агрегат екі вариациях, соорудить болады мынадай тәсілдермен жүргізіледі.

Бірінші, бұл раскопать шұңқыр тереңдігі мен диаметрі 50 см-ге дейін, выложив оның ішінен кирпичами саздан, онда қалған аралықтар, сондай-ақ заделываются балшық. Төменгі бөлігінде жақсы жану жасайды тағы бірнеше тесіктер.
Екінші тәсілі, қазірдің өзінде құрылған тандыр салынған алдын ала вскопанную шұңқырға, осталяя мойнына соғылуы жер деңгейінен 5 см Жоғарыдан тандыр дайындалады қақпақтармен саздан, ал төменнен құрылады поддувало.

Және есте сақтаңыз: түсу үшін ауаның поленьям, брикетам немесе углям сатысында прогревания қабырғаларының немесе жағуға барлық тандыр құбырымен жабдықталады « арнасы бөлігінде, түбі!

Негізгі принциптері дайындау пропеченных, дәмді және пайдалы кушаний " тандырной печке мынада:

Пісіру пеш, тазалап күйе арналған стеночках, күлінің, угольков және басқа.

Ашу үсті соңына арнада ауа шығарғыш.

Орналастыруға отын немесе көмір корпусының ішінде печки екі үшінші көлемі

Kindle брикеттер, поленья немесе көмір, жалпы кез-келген отын түрі.

Орналастыру өнімдер камераға күш сынасты.

Автокөліктің қақпағы бар сыртқы тесік арна ауа шығарғыш және аузына салады тандыр.

Белгілі бір уақытта тамақ приготовится және оның болады шығарып келген болатын, содан кейін беруге тандырной печке өшіру суыт.

Есіңізде болсын, керек емес бастан кешіре туралы пепле және нагаре, өйткені копотная массасы өзі қабаққа жылғы пеш қабырғаларының, тағы өнімдерін орналастыру.

ЕҢ МАҢЫЗДЫ СИПАТТАМАЛАРЫ ҮШІН ТАНДЫРДЫҢ.

Бұрын сатып тандыр назар аударыңыз оның келесі сипаттамасы болуы тиіс:

Салмағы, және ол жоғары болса, соғұрлым ұзағырақ тамаққа онда дайындауға болады, әсіресе, егер көшеде салқын.

Қалыңдығы стеночек құрауы тиіс 4 – 5 см. Үлкен көлемі ыңғайлы пайдалану үшін аксессуарлар және бетбелгілер шәрке.

Диаметрі горловой. Ол аузы, соғұрлым ыңғайлы закладывать отын және тамақ дайындау.

Шампура (вертела). Печки жабдықталады түрлі шампурами әр түрлі ұзындығы.

Жақсы өндіруші. Мүмкіндік береді сене ұзақ қызмет мерзімі аксессуарлар және тандыр, сондай-ақ жақсы кепілдік қызмет көрсету.
 

Поделиться с друзьями:
Қоңырауға тапсырыс беру
Сайт бойынша іздеу
Рахмет!

Рахмет! Сіздің өтініміңіз маркетинг, жақын арада!

Қате!

Нәрсе емес!

Яндекс.Метрика