Қалай "жұмыс істейді" сіздің жар " гриль немесе әдістері гриллинга – бұл маңызды! - Мақалалар | Vagonka.kz
  1. Қалай "жұмыс істейді" сіздің жар " гриль немесе әдістері гриллинга – бұл маңызды!

Қалай "жұмыс істейді" сіздің жар " гриль немесе әдістері гриллинга – бұл маңызды!

Тариф сатып алу
Есікті үшін монша мен сауналар шыны 190*70 см

Есікті үшін монша мен сауналар шыны 190*70 см

29 500 Теңге
Науқанның соңына дейін:
2 3 күн
Көп пе біз туралы гриллинге? Және иә және жоқ бір мезгілде! Ең алдымен, алаласыз мұндай адамға аламыз, стандартты тізбесі жауап: иә гриль « бұл крутая дана, мәні тамақ дайындау лакомств онда қамтылады үшін жоқ ыдыс жүргізуге жарку, торда металдан! Бұл керемет нұсқа өткізу үшін пикничок достарымен загородом және манящие тәбет, әңгімелесу оны дәмді және пайдалы тағамдар. Дегенмен, гриль пайдалануға болады үй жағдайында, бұл негізі.

Өзі мәдениет гриллинга пайда болды Алматыда салыстырмалы жақында, бірақ қазірдің өзінде үлкен табысқа жетуде. Және бұл түсінікті де, өйткені грили үйлесім тапқан сонша артықшылықтарын бірден.

Алайда, кейде адам соншалықты воодушевиться идеясы купить гриль үшін впечатлить өз туыстарының керемет тағам изысками, бұл оқып, ол туралы сәл интернетте бірден қашады, оны сатып алу үшін ұнатқан құны.

Және азайтылады, барлық тамаша бұл жағдайда, гриль « нәрсе шын мәнінде сногсшибательная аспаздық әлемдегі және соңында сатып алсаңыз өзіне фирмалық құрылымын « Weber немесе грили Char « Broil (мысалы)!

Алайда, қонақтар қазірдің өзінде дайын, ал сіздің немесе стейктер емес, мұндай шырынды да «тік» мейрамханаларда, ал ішегі аяқ, тіпті өртеніп.
Сіздің «барбекю» сауық кеші өтті первоклассно басқа, шақыру сүйікті қонақтар, сатып алу гриль және дүкеннен азық түлік, керек тағы кое « бұл туралы білуге температура гриль, ал егер бір дәлірек тәсілдері туралы гриллинга!

ӘДІСТЕРІ ГРИЛЛИНГА: БҰЛ НЕ ЖӘНЕ НЕГЕ БІЛУ ҮШІН.

Түзу технологиясы гриллинга – бұл вариация дайындау тамақ туындылар гриль білдіретін однотипную температурасы бүкіл алаңында торлар, яғни сіз прожариваете өнімдері үстінен угольками, не енгізілген оттықтардың арналған газ.

Осы тәсілді пайдалана отырып, жақсы өнімдер қалыңдығы 5 см., себебі олар тезірек приготовятся және тағы аппетитнее кезінде зажарке гриль.
Осы вариация тағам өңделеді температурада шамамен 220-дан 330 С-уақытын қысқарту үшін оны дайындау тек автокөліктің қақпағын, шырынды, дәмі осы у кушаний емес жоғалады!

Жоғары температура режимі іс жүзінде молниеносно вытопит артық май өнімдерін, және сізге поджарую корочку, ал бұл кетеді минут 20 – 30.
Бұл үшін тамаша пісіру өнімдерінің шағын көлемін: шашлычки, шұжықтар, кебаб, шанышқы көкөніс және басқалар.

Жанама технологиясы гриллинга – бұл нұсқа ұқсас с запеканием, яғни жылу көздері орналасады жиектерінде грильницы жол бермеу үшін подгорание тамақтың сыртынан, бұрын ол «қонбайды» ішінен!

Егер сіз пайдаланатын көмір гриль, обзаведитесь разделителями көмір. Бастапқыда сонымен қатар, азық-түлік равносторонне жылытылуы, жар емес жандандырылады бірден, және сіздің грильное құрылғы айналады театрдың пеште.

Осы гриллинга қолданылатын температурасы шамамен 150-ден 180, дайындауға мүмкіндік беретін көп көлемді ыдыс-аяқ. Мұнда сіз шикарнейший нәтижесі дайындау кезінде әр түрлі құстардың, бараньих аяқтарын цыпляток, ыстық, көкөніс, индишутины және олардың комбинациялары.

Технологиясы гриллинга 50 – 50 білдіреді ауыстыру жылу көзінен бір жағына қарай агрегат. Яғни, бұл жерде пайда болады екі бөлімнің арналған пісіру тағам. Алдын ала прожарка жолымен жүргізіледі тікелей ыстық орналасқан, үстінен жылу көзі. Ал қыздырып пісіру немесе одан да көп щадящая прожарка дейін дайын жүреді жанама бөлу.

Бұл нұсқасында сіз приготовите өнімдері орта көлемін жай ғана қиял-ғажайып: олар соншалықты ісінген және нәзік, ол балқып ауызда! Тек жарқыраған әдісі үшін пісіру сүйікті стейков.
 

Поделиться с друзьями:
Қоңырауға тапсырыс беру
Сайт бойынша іздеу
Рахмет!

Рахмет! Сіздің өтініміңіз маркетинг, жақын арада!

Қате!

Нәрсе емес!

Яндекс.Метрика